I ugens løb har jeg (uge 45):

 

Seriøst. Jeg har ikke fået skrevet meget i den sidste tid. Det er ikke fordi, der intet sker. Tværtimod. Der sker SÅ sindsygt meget lige i øjeblikket, at jeg selv næsten ikke kan følge med. Men jeg trives, har det godt og der er stadig  mere cornflakes tilbage i æsken 😉

 

  • Forbandede virkeligt højlydt over togstrejken i mandags. Ukristeligt, unfair på alle led og kanter der endte med, at jeg måtte skyde en laaaang hvid pil efter at komme på arbejde.
  • Startede i praktik i en ”Normal” butik. Lettere kaotisk og uoverskueligt. Håber uge 46 bliver bedre.
  • Tilbragte en hel dag i retten for at støtte min gode veninde – fik optur over dommen og nedtur over at vedkommende ankede til landsretten. ☹
  • Glemte at tjekke ud med rejsekortet. Nadia for fanden da. Efter 2 år med rejsekortet og nul forglemmelser – glemmer jeg hele 2 gange på én uge at tjekke ud! Dét bliver dyrt. Sker det gang mere og det spærres i et helt år. ARGH.
  • Købt de første julegaver – så er jeg i gang!
  • Været til min første mortensaften – vildt hyggeligt. Maven er stadig mæt dagen derpå.
  • Fået øjerne (og ørene) op for Hjalmer – hvorfor er jeg ikke lige 20 år yngre?
  • Tog mig selv i at spille julemusik – allerede nu. WHY?

 

Kommenter gerne

Dit email vil aldrig blive vist eller delt. Skriv venligst på de markede felter *

#
!
$
"
%

2

333 S Main Street, Suite 316
PH: (541) 555 - 1234
Bordeaux, Oregon 99001
info@bordeauxprophoto.com

facebook . instagram . pinterest