Frøken Hybels bestyrelse anno 2018:

 

Forkvinden: Stædig, uperfekt ung 40-årig. Hun lyster navnet Nadia Hybel og hersker et sted ude på Vesteregnen. Hun træffer de endelige beslutninger, som kan være lige dele gode eller dårlige. Fyrer og ansætter. Anskuer verden sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Frøken Migræne: Ofte uplanlagt ødelægger dagsorden alt imens der råbes; ”nananana… ikke i dag skat!”
Excellerer som ‘dominans trix hexa de trix’. Ondskabens axe i sig selv. Men Forkvinden har en triumf i ærmet som ingen andre i bestyrelsen har. Medicin.

Frøken Arbejdsløs: Leder højt og lavt efter et arbejde som, både Forkvinden og de andre bestyrelsesmedlemmer kan vedtage. Hun er den som trodser enhver indkommende forslag om at opgive. En meget afholdt fighter.

Frøken Singleton: Kronisk single siden – øhm, host – rigtig, rigtig mange år nu efterhånden. Har for længst opgivet kærligheden. Men kigger gerne efter de (meget ofte totalt uopnåelige) flotte fyre. Jamen, det gør hun altså – rigtigt tit endda. Det med at score lykkedes sjældent selvom Forkvinden, ynder at true at skifte Frøken Singleton ud med et muligt emne til stillingen som ”Hr. Kæreste”. Det er endnu ikke helt lykkedes.

Frøken Økonomi: Var for en del år tilbage en skyld i dyb blodrød finanskrise. Viste sig tidligere, at være ret meget talblind og ret uansvarlig impulsiv. Nogen (forskvinden) trådte til med sparekniven og ersattede værdierne med ”ansvarlighed”, ”mådehold” og ”overblik”.  Til tider umulig at forhandle med. Når/hvis der skal indkøbes noget til bestyrelsens funktioner – ja, så går der ofte halve (hvis ikke hele år) før der træffes en beslutning. Der ønskes dog at ansætte en opsparings assistent.

Frøken Uperfekt:  er en : elendig korrekturlæser, håbløs kok, tonedøv sangerinde og hård selvkritikker.